Over ons

Over ons

Twins

Wij zijn Esmee en Manon Tenbult, geboren op 5 april 1995. Onze droom was al van jongs af aan samen een eigen bedrijfje opstarten…… het liefste een banketbakkerij. Deze passie hebben wij verder ontwikkeld in het 3e schooljaar van de middelbare school VMBO opleiding, van daaruit hebben we beide stage gelopen in een banketbakkerij en chocolaterie. Vanaf dat moment wisten wij het “zeker” dit is wat wij willen gaan doen!

Sweet

Zo gezegd zo gedaan. Na de middelbare school zijn wij samen de opleiding allround banketbakker op het summa college te Eindhoven gaan volgen. Deze hebben wij versneld gedaan (ipv. 3 jaar hebben wij de opleiding in 2 jaar afgerond). Trots met ons diploma op zak zijn wij beide vanaf ons 18e jaar gaan werken. Esmee bij een patisserie en Manon bij een Catering en lunchroom. Daar hebben wij veel ervaring op gedaan over het bedrijfsleven.

Tasty

In 2015 in de garage van ons thuis hadden wij een bakkerij gecreëerd. Dit alles deden wij op vrije dagen en in de avond uren. En het begin ons eigen bedrijfje was gemaakt.

3 jaar later wilde wij de stap gaan nemen om een eigen bakkerij met winkel te openen. Met hulp van familie en vrienden hebben wij een super mooi bedrijf opgezet en zijn wij trots op het eindresultaat!

Wij hopen dan ook dat veel mensen van onze lekkere handgemaakte producten komen genieten!!